Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

Ελληνική πίτσα

Και φυσικά μετά τις δύο προηγούμενες συνταγές ακολουθεί τι άλλο... 
μια πρόταση για πίτσα με αγνά ελληνικά προϊόντα.

Υλικά

200 γρ. φέτα θρυμματισμένη
200 γρ. ημίσκληρο τυρί της αρεσκείας σας (εγώ χρησιμοποιώ ταλαγάνι)
10 φέτες σαλάμι αέρος
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
½ κούπα τσαγιού  μαύρες ελιές Καλαμάτας,  χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε φέτες
2 πιπεριές κέρατο κομμένες  σε λεπτές λωρίδες

1 ντομάτα κομμένη σε φέτες 
πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση:

Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί της κουζίνας ή δύο μικρότερα

Απλώνουμε τη ζύμη μας καλύπτοντας και τα τοιχώματα του ταψιού

Στρώνουμε τη σάλτσα που έχουμε φτιάξει από πριν.

Θρυμματίζουμε πάνω απ τη σάλτσα την φέτα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Τέλος προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις φέτες ντομάτας, το πιπέρι και τη ρίγανη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 περίπου λεπτά.

...Καλοφάγωτη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου