Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Παντζαροσαλάτα!!

Υλικά:

5-6 παντζάρια βρασμένα
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
150 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν κι έπειτα τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια.

Σ’ ένα μεγάλο μπωλ αδειάζουμε το γιαούρτι, λιώνουμε μέσα το σκόρδο, ρίχνουμε αλάτι, λάδι και ξύδι και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κυβάκια παντζάρια και το χοντροκομμένο καρύδι και ανακατεύουμε απαλά για να μη διαλυθούν.


Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες να δέσουν τα υλικά μας και σερβίρουμε. 

Καλοφάγωτη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου