Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

CheeseCake Double Choco

Σοκολατένια αμαρτία η σημερινή συνταγούλα μας!!!! 
Απ' αυτές τις αμαρτίες που καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί.


Yλικά

Για τη βάση:
160 γρ. μπισκότα τύπου digestive
75 γρ. βούτυρο
Για την κρέμα μαύρης σοκολάτας:
300 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφια
150 γρ. κουβερτούρα
2 κουταλιές σούπας  κρέμα γάλακτος
75 γρ. ζάχαρη
Για την κρέμα λευκής σοκολάτας:
300 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφια
150 γρ. κουβερτούρα λευκή
2 κουταλιές σούπας  κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi να γίνουν σκόνη.
Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με τα μπισκότα.
Απλώνουμε το μείγμα σε φόρμα για cheese cake και πιέζουμε καλά.
Για την κρέμα μαύρης σοκολάτας, χτυπάμε το τυρί με τη ζάχαρη.  
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί μαζί με την κρέμα και όταν μισοκρυώσει, την  ανακατεύουμε στο τυρί.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για την κρέμα με τη λευκή σοκολάτα.
Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρουμε με ξύσμα σοκολάτας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς αν θέλουμε.


…Καλοφάγωτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου